Mit kínálunk önnek
és autójának?


4

23

Watch
our video


Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur.

car2_services_videocar2_services_video_hover

Karosszérialakatos munkák


A karosszéria javításokat gyári technológiával és garanciával végezzük.


Read more

Autófényezés


Alkalmazottaink a legmodernebb szerszámokkal ill.festékanyagokkal dolgoznak. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően számos oklevéllel rendelkeznek. Büszkék vagyunk rá, hogy a Világ egyik legnagyobb fényezőanyag forgalmazója prémium partnerként tekint ránk.


Read more

Teljeskörű biztosítási ügyintézés


A Kárfelvétel.com Kft.számos gépjármű biztosítással kapcsolatos szolgáltatással, biztosítási tanácsadással, biztosítási ügyintézéssel és komplett Casco és Kgfb kárrendezéssel áll partnerei rendelkezésére. Teljes körű biztosítási ügyintézéssel levesszük a gondot ügyfelünk válláról a kárfelvételtől a javításig akár casco-s, vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről, ügyintézésről van szó. Biztosítási kárügyek intézése nehéz, összetett művelet . Gördülékeny lebonyolítása gyakran leküzdhetetlen akadály az autósok számára. Önnek nem kell egyik biztosítónál sem sorban állnia,várakoznia. Cégünk a biztosítókkal szerződéses kapcsolatban áll. Rendezett jogalap esetén a javítás költségét cégünk közvetlenül a biztosítóval számolja el. A hatékony kárbejelentéshez minden biztosító társaság rendelkezik saját gépjármű-kárbejelentési adatlappal, amelyen a káresemény minden körülménye, a károsultak, károkozók adatai rögzíthetőek. Felelősségi kár esetén az okozó biztosító társasága szerinti kárbejelentőt kell kitölteni.


Read more

Flottakezelés


A gépjárművekre anyagi felelősséget vállalunk. A helyreállítások minőségére, a cserélt alkatrészekre, illetve a gyári technológiák betartására a márkaszervizekkel megegyező feltételekkel vállalunk garanciát. Flottakezelési szolgáltatásainkat igénybe véve Ön időt, költséget, és munkaerőt takarít meg.


Read more
További szolgáltatásainkat kizárólag szerződött partnereink tudják igénybe venni: Autójavítás, Autómentés, vizsgáztatás. További részletekért kérjük érdeklődjön irodánkban!