A Kárfelvétel.com Kft.számos gépjármű
biztosítással kapcsolatos szolgáltatással,
áll partnerei rendelkezésére.

Teljes körű biztosítási ügyintézéssel levesszük a gondot ügyfelünk válláról a kárfelvételtől a javításig akár casco-s, vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről, ügyintézésről van szó.

 

Ne felejtse el
magával hozni:


A hatékony kárbejelentéshez minden biztosító társaság rendelkezik saját gépjármű-kárbejelentési adatlappal, amelyen a káresemény minden körülménye, a károsultak, károkozók adatai rögzíthetőek. Felelősségi kár esetén az okozó biztosító társasága szerinti kárbejelentőt kell kitölteni.
  • Forgalmi engedély másolatát100%
  • törzskönyv másolatát vagy tulajdonjog korlátozás ill lízing esetén a lizingelő társaság nevét100%
  • balesetkor a gépjárművet vezető jogosítványát100%
  • rendőri intézkedés esetén a rendőrségi jegyzőkönyvet, később, ha rendelkezésre áll, a rendőrségi határozatot100%
  • helyszínen kitöltött Európai ( kék-sárga) baleseti bejelentőt100%

Teljeskörű biztosítási ügyintézés

A Kárfelvétel.com Kft.számos gépjármű biztosítással kapcsolatos szolgáltatással, biztosítási tanácsadással, biztosítási ügyintézéssel és komplett Casco és Kgfb kárrendezéssel áll partnerei rendelkezésére. Teljes körű biztosítási ügyintézéssel levesszük a gondot ügyfelünk válláról a kárfelvételtől a javításig akár casco-s, vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről, ügyintézésről van szó. Biztosítási kárügyek intézése nehéz, összetett művelet . Gördülékeny lebonyolítása gyakran leküzdhetetlen akadály az autósok számára. Önnek nem kell egyik biztosítónál sem sorban állnia,várakoznia. Cégünk a biztosítókkal szerződéses kapcsolatban áll. Rendezett jogalap esetén a javítás költségét cégünk közvetlenül a biztosítóval számolja el. A hatékony kárbejelentéshez minden biztosító társaság rendelkezik saját gépjármű-kárbejelentési adatlappal, amelyen a káresemény minden körülménye, a károsultak, károkozók adatai rögzíthetőek. Felelősségi kár esetén az okozó biztosító társasága szerinti kárbejelentőt kell kitölteni.